levis-per-ad-strech-S
LEVI’S® Performance – avancerade tyger och innovativ teknik


 

 

Levi’s presenterar inför hösten och vintern nya linjen “Performance”. Den består av ett antal passformer från Levi’s som är framtagna av avancerade tyger och innovativ teknik. Inom Performance ryms; Warm Technology, Advanced Stretch, All Season & Cool Technology, alla med olika tekniker och fördelar.

 

 

 

 

WARM TECHNOLOGY
Avancerade tyger och innovativ teknik. Designad för den stilmedvetna, som vill hålla sig varm och bekväm. Detta görs genom Total Warmth, Levi’s senaste Performance innovation. Total Warmth håller kvar kroppsvärmen med en isolerande teknik för att hålla dig varm. Tekniken testades för termisk överföring och för att säkerställa komfort vid kalla förhållanden.

 

 

ADVANCED STRETCH
Framtagen för den stilmedvetna forsätter Levi’s Performance-linje med att utveckla de passformer som passar alla och alla älskar med avancerade och innovativa tyger. Advanced Stretch har utvecklats och blivit mer flexibla och bekvämare över Levi’s portfolio av passformer, vilket inkluderar 502 Taper, 510 Skinny, 511 Slim och 512 Slim Taper.

 

 

ALL SEASONS
Avancerade tyger och innovativ teknik. Passformer som håller dig bekväm i alla väder. Modellerna är vävda med stretch för ökad rörlighet och fångar kroppsvärmen för att hålla bäraren varm när det är kyligt.

 

 

COOL TECHNOLOGY
Tillverkade med avancerade tyger och innovativa produktionstekniker för komfort året runt. En serie passformer som är framtagna för att hålla bäraren kylig i värme. Modellerna omvandlar fukt och torkar bland annat snabbare.

 

 

Läs mer och shoppa via Levi.com

 

 

levis-perf-warmth-S

 

 

Foto: Levi’s

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL