Den franska PSG-stjärnan Kylian Mbappé har sedan i början av 2022 varit det nya ansiktet utåt för glasögonvarumärket Oakleys. Nu släpper Mbappé och Oakley sin nya signaturkollektion för 2023. Den exklusiva kollektionen förenar ikoniska Oakley-silhuetter med Kylians personliga stil, vilket resulterar i glasögon som, enligt ett pressmeddelande, suddar ut gränsen mellan mode och livsstilsprestanda. PSG-stjärnan säger följande i ett uttalande:

“Att vara fotbollsspelare betyder för mig att förstå vikten av att vara uppmärksam på varje detalj. Jag tog med mig samma mentalitet när jag skapade min nya signaturkollektion med Oakley. Djärva och intensiva färger speglar min personlighet, samtidigt som de har estetiska och mångsidiga mönster. På samma sätt som jag har min egen spelfilosofi, har varje båge sin egen stil.”

Det nya samarbetet mellan Oakley och franske anfallaren Mbappé inkluderar fyra modeller: HSTN för vuxna, både i sol och optisk, samt Frogskinsmodeller för barn, även de tillgängliga i både sol och optisk. Kollektionen kommer i en färgpalett av brunt och guld, och en variation av opacitet som efterliknar färgblockering.

Första delen av kollektionen lanseras idag 16 februari i Oakleys butiker samt online, medan resterande produkter släpps 20 mars 2023.