Reebok Classic vill hylla "the Doers" - människor som nått stor framgång genom att göra det de brinner för - och lanserar därför intervjuserien "It takes a lot to make a Classic".

I intervjuserien, som går under samma namn som Reebok Classics globala lifestylekampanj, arbetar Reebok med både globala och lokala ambassadörer, som nått framgång genom att göra det de älskar med attityden att inget är omöjligt. Varje månad presenteras en ny profil, allt från artister och butiksägare till graffitikonstnär och tatuerare, som berättar om ett av sina klassiska ögonblick. Intervjuserien publiceras bl a på Kingsizemagazine.se.

Följ “It takes a lot to make a Classic” på www.kingsizemagazine.se och www.reebok.com/classic, www.facebook.com/reebok.

DJ-kollektivet Safari Sound består av DJ Shirkhan och Sammy K. Denna 4 meter långa och 200 kg tunga partymaskin har sedan 2003 utmärkt sig som ett av Sveriges ledande DJ kollektiv när det gäller karibisk musik. Safari Sound specialiserar sig på dancehall, reggae och soca, men flirtar mer än gärna med andra besläktade genrer som hip hop och andra tropiska rytmer. Allt med bas och trummor går hem! Safari Sound har rivit klubbar från Ystad i söder till Luleå i norr och även gjort sig ett namn på den internationella scenen. Klubbar och festivaler i Paris, London, Köln, Amsterdam, Tel Aviv, New York och många fler metropoler har fått den där omtalade Safari-injektionen! I skrivande stund har Safari Sound nyligen varit i Dubai och spelat med Million Stylez och i slutet av mars bär det av mot Japan för turné! Lyssna på deras senaste mix HÄR!

Kolla Safari Sound i ny episod av Reebok”It takes a lot to make a Classic”:

Följ “It takes a lot to make a Classic” på www.kingsizemagazine.se och www.reebok.com/classic, www.facebook.com/reebok.

Tävla med Kingsize och Reebok!

”It takes more to make a classic” – vad som är en ”klassiker” för oss behöver inte vara än ”klassiker” för dig men nu har du chansen att förmedla din alldeles egna ”Klassiker” till oss och omvärlden.

I videoklippet berättar Shirkan och Sammy K i Safari Sound om sin klassiker – och nu vill vi höra vilken DIN “klassiker” är och att du berättar historien på www.kingsizemagazine.se

Din “klassiker”-berättelse skriver du som en Facebook-kommentar till denna nyhet, via ditt personliga Facebook-konto.

Desto bättre beskrivning/historia, desto större chans att just DU vinner skor från Reebok. Kanske var ditt classic moment när du såg Snoop Dogg på Hultsfred 2005, när Wiz Khalifa besökte Way Out West förra sommaren eller när du sprang in i din favoritartist på stan av en ren slump…?

Den bästa “klassiker”-historien vinner Reebok Classic skor.