Reebok återlanserar en klassisk ikon.

Det finns ett fåtal plagg och skor som alltid kommer att vara inne och som passar till de flesta outfits. Två av dessa är Reeboks modeller Classic Leather och Club C.

Den förstnämnda hade alla klassiska kvaliteter redan när den lanserades 1983. Skon har under årens gång blivit en av de mest populär sneakers som Reebok släppt. Trender och stilar kommer och går, men Classic Leather har aldrig försvunnit. Skon har en global publik som sträcker sig över tre decennier. Kanske har den blivit så populär just för sin enkelhet, och sportiga design. En design som nu har förbättrats.

I vår utökas kollektionen ytterligare med flera nya färgställningar och moderna silhuetter. Den uppdaterade Classic Leather är mångsidig, bekväm och designad i en perfekt siluett för att passa alla stilar, individer och de flesta tillfällen. Skon är uppdaterad för att matcha sneakeranvändarens behov 2022. Det är inte bara siluetten som uppdaterats utan också skons inner- och yttersula.

Classic Leather har en stilren look, är bekväm och passar nästan allt. Sneakern är en ikon, men lämnar plats för individen att skapa sin egen personliga stil. Den är lika relevant nu som då.”

Filip Lagerbäck, Brand Director på Reebok i Norden.

Lägg därtill Reebok Club C 85, som också är en tidlös vinnare och en stilsäker partner till de flesta outfits. Skon är lägre än sin läderkamrat, vilket gör den till ett perfekt komplement i garderoben för alla tillfällen. Club C är för dig som söker samma komfort och smidighet men en mer vardaglig känsla. Eller varför inte matcha med en kostym eller klänning? Vad du än väljer kan du vara säker på att alltid vara Always Classic.

Foto: Reebok