Kanye-Adidas-S
Kanye West x adidas – “Yeezy 3” kommer tidigare än väntat?


Då väntas Kanyes samarbete med adidas lanseras – läs mer här!

 

 

Förra året valde Nike och Kanye West att bryta det samarbete parterna haft efter att meningsskiljaktigheter uppstått kring hur, och framför allt när, Kanyes sneaker Air Yeezy II ”Red October” skulle börja säljas. Det hela slutade med att Nike en dag överraskade och i princip oannonserat lade upp dem för försäljning online. Reaktionen blev blixtsnabb – skorna sålde slut på endast 11 minuter.

 

 

Kanye gick vidare och skrev som en följd av konflikten på ett kontrakt värt tio miljoner dollar med Nikes största konkurrent adidas. Sedan dess har det varit relativt tyst kring Kanye både vad gäller musiken och designandet, men nu kan alltså hans nya modell Yeezy 3 äntligen vara på gång. Tidigare var det sagt att samarbetet mellan Kanye och adidas skulle släppas någon gång i början av 2015, men nu ser de alltså ut att droppa redan 2014.

 

Ryktena har sin grund i ett foto taget på adidas huvudkontor utanför Nürnberg (se bild nedan). Än så länge har Kanye och adidas lyckats hålla de extremt limiterade skorna hemliga för allmänheten, men nu verkar det alltså bara vara en tidsfråga innan de släpps.

 

 

// David Melander

 

 

 

kanye-west-adidas-release-info-S


Publicerat:
RedaktionenNULL