Lacoste hyllar sin egen historia av att göra franska sportkläder med en ny sko, som ska hylla äran och skönheten bakom sport. Den nya L003 2K24-sneakern fokuserar på att vara en vardaglig sko som ska passa i alla situationer.

Till kampanjen för lanseringen av skon har man tagit hjälp av rapparen JID och fokuserar på ett tredelat meddelande – fri rörelse, fri tänkande och modig energi. Designen bakom skon fokuserar på att hålla sig grundad samtidigt som man ska känna sig fri och obegränsad.

Till kampanjen har man valt att ta hjälp av rapparen JID och modellen Sabrina Lan. JID har länge varit kopplad till klädmärket och varit ambassadör för mycket sen tidigt i sin karriär. På bilderna ser vi både JID och Lan bära skorna med en fot upp i luften, för att symbolisera inspirationen bakom skon, grundad men samtidigt frihet.

Skorna kommer flera olika utföranden, den klassiska vita och gröna färgkombinationen, en helsvart version samt flera multifärgade versioner som grön-svart, gul-svart, orange-grön och en röd-vit-blå version.

Den nya modellen L003 2K24 släpps den den 15 februari 2024 på Lacoste.com och i Lacoste butiker.

Foto: Lacoste

65ba07add7a32f7b0a037f23