HUGO lanserar sin senaste kapselkollektion i samarbete med det ikoniska streetwearmärket Mr. Bathing Ape®. Dessa två högt respekterade modemärken går nu ihop och designar tillsammans HUGO x Mr. Bathing Ape®-kapselkollektion. Samarbetet beskrivs enligt följande:


“Inspirerat av den rika Berlin-kulturen är det självständiga varumärket HUGO idag stilcentrat för alla som vågar ta risker och bryta mot konstens alla regler. Det är därmed ingen överraskning att varumärket, inspirerat av nattlivet, kulturen och den levande staden, samarbetar med Mr. Bathing Ape®.”

Det ikoniska streetwear-märket Mr. Bathing Ape®, ett systerbolag till A Bathing Ape®, har blivit kända för att uppmärksamma den unika modekulturen i Tokyo, något som beskrivs gå hand i hand med HUGO:s kärna av individualism och självuttryck. I den så kallade “Pre-Fall 22”-kollektionen är fokus på den nya tolkningen av det klassiska BAPE CAMO-mönstret med accentfärger i den röda HUGO-signaturfärgen. I kapselkollektionen ingår även klassikska plagg som hoodies, sweatpants, jackor, shorts och t-shirts med loggor. Bland tillhörande accessoarer finns en skateboard, kepsar, strumpor och basplagg – alla med den ikoniska signaturloggan.

Kollektionen finns nu tillgänglig i butik och online.

Visa detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av A BATHING APE® (@bape_us)