5f2d30fa05d9010e180815f2
Här kan du köpa jackan Kanye West bar på nattens MET-gala


 

 

Medan stjärnor som Billy Porter och Jared Leto levererade deras kanske mest extravaganta kreationer hittills på årets Mets-gala så gjorde andra en helt annan tolkning av temat “Camp: Notes on Fashion”.

 

Frank Oceans outfit som gick helt och hållet i plagg från Prada gav intrycket av att han faktiskt kunde ge sig ut i vildmarken på en campingtur direkt efter framträdandet på röda mattan, alternativt att han extraknäckte som taxichaufför. En annan som också undvek ämnet, kanske allra mest, var nog Kanye West. Stjärnan som redan är känd för att gå sin egna väg till den gräns att det ibland kan bli arrogant lämnade all glamour och extravagans hemma och syntes istället i en low-key jacka från märket Dickies.

 

 

Jackan från märket Dickies, “Eisenhower Jacket”, är en enkel zip-up modell som i enlighet med märkets tradition är både tålig och bäst av allt, prisvärd.

 

 

Med tanke på eventets tema som skulle innehålla glitter och glamour var valet av ett sådant enkelt ytterplagg ett tydligt ställningstagande från Wests sida. Ett statement som blev ännu tydligare bredvid Kim Kardashians guldiga, förmodligen skräddarsydda, Thierry Mugler klänning.

 

 

För att återgå till jackan. Eisenhower är inspirerade av General Dwight D. Eisenhowers favorit “WW2”-jacka och fyller funktioner som hållbarhet och komfort utan att på något sätt lägga designen åt sidan. Jackan kostar under 500-lappen och finns att köpa på HÄR.

 

 

met-gala-2019-frank-oceanRedaktionen | Kingsizemagazine

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL