Skateboardmärket HUF har gått samman med rapparen Freddie Gibbs och skapat den limiterade klädkollektionen ”After Dark We Really Come to Life”. Kollektionen är inspirerad av Freddie Gibbs låt “Big Boss Rabbit” och Las Vegas ”Golden Era” med motiv och tryck som går hand i hand med Las Vegas ”Sin City”-stämpel.

I kollektionen ingår en tvåsidig satinjacka i vinrött och vitt. På jackans rygg sitter en girig kanin som vaktar en påse pengar. Det finns även ett par matchande trackpants i satin som även de går i vinrött och vitt med svarta dekorativa ränder med diamanttryck på sidorna.

Det släpps även en svart hoodie med ett glittrande ”H” på mitten, en somrig skjorta i vitt och blått samt en brun tröja i ett stickatmaterial som har tärningar tryckta i rader över framsidan. 

När det kommer till accessoarer så finns det en svart keps med ”777” tryckt på framsidan, en guldig klackring, en mycket tung och glittrande kedja med en kanin, en skateboard som har designen av ett casino-bord och ett paket med gröna tärningar.

HUF x Freddie Gibbs ”After Dark We Really Come to Life” släpps imorgon den 25 maj 2023. Kollektionen går att köpa via HUF:s hemsida. Ta en titt på promo-videon samt behind-the-scenes material från plåtningen i inläggen nedan.

Foto: HUF