DaBaby lanserar sommarkollektion med boohooMAN


 

 

I juni lanserar den globala online-återförsäljaren boohooMAN ett samarbete med artisten DaBaby för en exklusiv sommarkollektion. Tidigare har boohoo lanserat samarbeten med Burna Boy, Lil Durk och Tyla Yaweh.

 

Den nya kollektionen är skapad av DaBaby och har designats över virtuella möten mellan Charlotte, North Carolina och Manchester i England. Plaggen kommer i en begränsad upplaga bestående av 100 produkter som beskrivs “förkroppsliga Babys djärva, kreativa och färgstarka stil”. boohooMAN:s VD Samir Kamani säger i ett pressutskick:

 

– För mig är DaBaby en av de hetaste rapparna som finns just nu. Hans stil och musik passar perfekt med vem vi är som varumärke – detta samarbete kommer att bli STORT! Jag är så glad över att ärlden ska få se vad vi har kokat ihop och att välkomna DaBaby till familjen!

 

DaBaby säger själv:

 

– Boom! Nyheten är ute. Jag har officiellt gått samman med boohooMAN i en modekollektion och den lanseras väldigt snart! Jag kan inte vänta tills ni får ser den – håll ögonen öppna, ställ in era alarm och gå och köp innan det försvinner!

 

 

DaBabys kollektion släpps 30 juni 2021 via boohooman.com

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av boohooMAN (@boohoomanofficial)Publicerat:
RedaktionenNULL