Anderson .Paak blir Vans musikambassadör – lanserar kollektion i november


 

 

Anderson .Paak presenteras denna vecka som Vans första globala musikambassadör. Kopplingen till varumärket är stark eftersom han en gång i tiden jobbat i Vans-butiken i Topanga Canyon och tidigare uppträtt på House Of Vans-scenen. I ett pressutskick skriver Vans att de båda delar “delar en ömsesidig passion för att främja kreativt uttryck genom sitt aktiva stöd för konst och musik.” Paak kommenterar även samarbetet:

 

– Jag är hedrad över att vara den senaste medlemmen i Vans-familjen och ser fram emot att göra historia med ett av de mest respekterade globala varumärkena. Jag är tacksam för samarbetet Vans gjort med .Paak House och längtar efter att bredda vår räckvidd för att hjälpa ännu fler människor att nå sin högsta potential.

 

 

 

 

Partnerskapet firas med en exklusiv kollektion bestående av skor och accessoarer inspirerade av Anderson .Paaks rötter i södra Kalifornien och hans hyllade album “Venice” och “Malibu”. .Paak har även släppt sin senaste singel “JEWELS”, en animerad musikvideo av karikatyrer av A.P och hans son, Soul, med plagg och skor från kollektionen i videon.

 

Vans x Anderson .Paak släpps över hela världen den 13:e november 2020.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL