Reeboks klassiska Freestyle high top-skor får en make-over när Alicia Keys introducerar kilklacken i sin nya kollektion för Reebok Classic.

Samarbetet är en fortsättning på höstens Reebok Classic X Alicia Keys-samarbete och innebär en uppdatering av tre ikoniska Reebok Classic-modeller.

Alica Keys har varit ett stort fan av Reebok sedan hon som tonåring i New York bar modellen Freestyle Hi varje dag, en modell som hon och hennes kompisar kallade 5411:orna. Skorna kostade nämligen 54 dollar och 11 cent.

Keys kärlek till street-kultur, hennes glamorösa scenkläder och hennes egna brokiga stilinfluenser har alla varit inspirationskällor när hon designat sneakers. Keys ser arbetet tillsammans med Reeboks designteam som en möjlighet att uttrycka sin kreativa talang i en annan form.

”Reeboks Freestyle-skor har alltid varit en del av min stil – därför känns det väldigt spännande att få designa min egna sko. Jag känner mig väldigt inspirerad i år med nytt album, turné och allt annat som händer i mitt liv.” säger Alicia Keys. ”Kreativitet  är en ändlös ocean av möjligheter och jag älskar att jag får använda ett nytt uttryckssätt i och med dessa kollektioner.”

Reebok Classic X Alicia Keys-kollektionen kommer att säljas exklusivt för Stadium från och med 1 april. I kollektionen har Keys utgått från sex klassiska Reebokmodeller; Freestyle Hi Wedge A.Keys, Chi Street Pack, Classic Iridescent Pack, Princess och två modeller av CL Nylon.

Kollektionen säljs exklusivt på Stadium.

[pgallery id=”68L0ADQP20″ /]

65546e0a53c940223e0b0eb4