Sneakersnstuff och adidas har gått ihop för att ta tillbaka en klassisk sneakerfavorit nämligen adidas HRLM. Skon är efterfrågad av sneakersamlare över hela världen som letar efter den precis som om den vore en riktig skatt. I ett pressutskick berättar Sneakersnstuff att de besökte adidas sneakersarkiv och att skon inte ens gick att hitta där. Därför har de nu bestämt sig för att återskapa modellen. Dessutom presenteras nu den omgjorda skon av Harlems egna hiphop-legend Jim Jones – en av de grundande medlemmarna i hiphop-kollektivet Diplomats (Dipset). Jim Jones släppte även i slutet av mars ett nytt album tillsammans med Chicago-producenten Hitmaka. Lyssna på “Back in My Prime” längre ned.

Den omgjorda adidas HRLM är skapad i premiumläder och nubuck och har tre olika nyanser av blått på three-stripesen samt en uppdaterad adidas Centennial Lo-sula för att komma så nära originalet som möjligt. 

Sneakersnstuff x adidas HRLM säljs exklusivt i utvalda Sneakersnstuff-butiker samt via deras app. Det går att anmäla sitt intresse för skorna mellan den 27 – 29 maj. Skorna släpps till försäljning den 30 maj 2023 och kostar cirka 1 200 kronor. 

Ta en titt på skorna nedan, blir du sugen på att köpa ett par?

Foto: Gogy Esparza