5ebe5f2072aaf323604db793
greentea-peng-foot-locker-2019-s
adidas och Foot Locker samlar europeiska rappare för initiativet UNheard


Firar även återlansering av klassisk tracksuit.

 

 

Adidas och Footlocker samlar nu de fem av de hetaste rapparna från Europa för lanseringen av UNheard, ett nytt initiativ för att lyfta och stärka talanger som vill bidra med en positiv förändring till världen. Men också för att fira adidas återlansering av den limiterade tracksuiten CHILE 62.

 

15 år efter att den först kom ut och blev ett viktigt street-plagg släpps 500 CHILE 62-tracksuits som kommer att bli tillgängliga den 4:e oktober i fem Foot Locker-butiker i Europa: Champs Elysees i Paris, Marble Arch i London, Bueno Aires i Milano, Kalverstraat i Amsterdam och Alexanderplatz i Berlin. Det kommer också släppas ett limiterat antal online på Foot Locker Europe samma dag.

 

Som en del av UNheard har artister från Holland, Storbritannien, Frankrike, Tyskland och Italien skapat låtar som sedan tolkats av sina utländska kollegor. De fem rapparna involverade i kampanjen är Dark Pyrex (Italien), Ahzumjot (Tyskland), Yung Nnelg (Holland), Dinos (Frankrike) och Greentea Peng (UK), som i somras uppträdde på Smash x Stadion.

 

Se bilder på artisterna nedan.

 

 

 

 

Foto: Foot Locker

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL