62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
adidas lanserar nya löparskor inför våren – “Ultraboost 22” och “Solarglide 5”


 

 

Våren knackar på dörren och vad passar bättre än att uppdatera garderoben med löparskor och sneakers? adidas lanserar nu Ultraboost 22 i ett stort antal olika färgkombinationer för dam och herr. Årets modell beskrivs ha en överlägsen energiåtergivning med 360-gradig passformsförbättring. Ovandelen är tillverkad i Primeknit+ för gott stöd till foten, medan adidas LEP 2.0 Torsion System skapar en bättre energiåtergivning.

 

“De här Ultraboost-löparskorna levererar komfort och respons. Mellansulan med BOOST ger oändlig energi, med ett Linear Energy Push-system och en yttersula i gummit Continental™. Skons ovandel är gjord i ett funktionsgarn med minst 50 % Parley Ocean Plastic − återvunnet plastavfall insamlat från avlägsna öar, stränder, kustområden och strandlinjer för att förhindra att det når haven.”

 

 

Läs mer om adidas Ultraboost 22 här!

 

 

 

 

Kolla även in adidas Solarglide 5 som beskrivs på följande vis:

 

“Kombinationen av boost-mellansulan, adidas LEP 2.0 och en control-platform omsluten av en stickad ovandel delvis skapad med parley ocean plastic som ger dig en stabil och mångsidig sko med enastående energiåtergivning. Spring varje dag med Solarglide 5.”

 

 

 

Foto: adidas

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL