5f2d30fa05d9010e180815f2
Adidas lanserar världens lättaste fotbollssko någonsin – crazylight


adidas följer upp den nyligen lanserade Samba Primeknit med en ny fotbollsinnovation, adizero™ f50 crazylight.

Med en vikt om endast 135g, är adizero™ f50 crazylight den lättaste kommersiella fotbollsskon som har producerats någonsin. Framförallt är det ovandelen av skon som har kunnat viktreduceras utan att kompromissa med den prestanda och kvalité som adidas har I alla fotbollsskor. Dessutom ger SPEEDTRAXION ett bättre grepp och är utformat för att också minska vikten på skon. Basen för sulkonstruktionen är SPRINTFRAME, en lättviktsteknologi som ger spelaren en perfekt balanserad sko.

 

Designen går i grön och svart med pilar som symboliserar rörelse och bryts av med adidas three stripes i starkt orange.

 

adizero™ f50 crazylight har utvecklats tillsammans med några av världens bästa fotbollsspelare och Gareth Bale kommer exklusivt att debutera i skon imorgon (tisdag 18 mars) när Real Madrid C.F. möter FC Schalke 04 I UEFA Champions League.

 

Inför debuten i adizero™ f50 crazylight, sa Gareth Bale: “Jag har redan provat dem på träning och de känns grymma. Lättviktsskor ger mig definitivt fördelar och jag känner mig snabbare och mer snabbfotad ju lättare fotbollsskorna blir. Jag hoppas göra några mål i dem de kommande veckorna. ” 

 

adidas adizero™ f50 crazylight finns tillgänglig från tisdag den 1 april exklusivt på adidas  webshop. Priset är 3000 SEK.

 

CrazyLights_StudioShoot_Social_Album_Image_Side
CrazyLights_StudioShoot_Social_Album_Image_PairSideOn
CrazyLights_StudioShoot_Social_Album_Image_Heel
CrazyLights_StudioShoot_Social_Album_Image_3Stripes
CrazyLights_StudioShoot_Social_Album_Image_Tounge_2Publicerat:
RedaktionenNULL