Uppdatering 11 juni 2024

Spelningen har nu fått ett nytt datum, satt till den 12 november 2024. Biljettsläpp på fredag 14 juni kl. 10.00.

Originalartikel (29 november 2023)

Den Minnesotafostrade amerikanska rapparen Yung Gravy kommer till Sverige på turné framåt vårkanten. I augusti släppte han nya albumet “Baby Gravy 3” tillsammans med rapkollegan bbno$, som besökte Lollapalooza Stockholm i juli 2023. Yung Gravy har även samarbetat med artister som Lil Wayne, Chief Keef, Juicy J, T-Pain och den bortgångne Young Dolph. I ett pressmeddelande beskriver konsertarrangören Live Nation den Sverigeaktuella rapparen:

“Yung Gravy använder sitt unika recept för att införa originalitet och positivitet i musikvärlden, vilket positionerar honom som en distinkt kraft inom sin genre. Med en passion för soulmusik och retrostilar från 1940-talet till nutid skapar han ett karakteristiskt ljud med nostalgiska melodier och tunga trap-trummor som bakgrund för sin barytonröst. Genom lätta flöden och minnesvärda texter har Yung Gravy skapat något verkligt unikt. På endast sex år har han utvecklats från en Soundcloud-artist till en platinaframgång.”

Yung Gravy kommer till Sverige den 11 mars 2024 för en spelning på Fryshuset i Stockholm. Biljetter släpps fredag 1 december klockan 10:00 via LiveNation.se.