5f2d30fa05d9010e180815f2
Way Out West avslöjar datum för 2018 års festival


Se även information om biljettsläpp.

 

 

På sensommaren 2018 är det dags för den tolfte upplagan av Way Out West i Slottsskogen och på flera andra platser i centrala Göteborg. Nu avslöjar arrangören Luger att festivalen kommer hållas 9-11:e augusti 2018. Några artistbokningar har inte presenterats ännu men ca 100 artister kommer att spela under festivalens tre dagar, som i år förväntas locka över 30 000 besökare per dag. Tidigare år har världsartister som Frank Ocean, Kanye West, Lana Del Rey, Prince, Robyn och Erykah Badu stått på scen i Slottsskogen. Arrangören kör vidare på samma tema som senaste åren säger bokaren Ola Broquist:

 

“Grundkonceptet är detsamma som tidigare; under tre dagar skapar vi en kulturell smältdegel i centrala Göteborg och etablerar huvudområdet i vackra Slottsskogen. Vi gör den festival vi själva skulle vilja besöka och som vi inte tycker finns någon annanstans i världen, förklarar Ola Broquist hos arrangören Luger. Vår fortsatta satsning på det varierade och helt vegetariska matutbudet kommer få även den kräsne att tappa hakan.”

 

 

På torsdag 30:e november klockan 12:00 släpps biljetterna. Ett ordinarie festivalpass till Way Out West kostar på 1 995 kronor inklusive alla avgifter. Utöver detta kommer det också att erbjudas ett antal ungdomsbiljetter samt VIP-biljetter. Vid samma tidpunkt på torsdag startar också en julkampanj där den som använder koden wowxmas kan köpa rabatterade festivalpass för endast 1 695 kronor. Denna kampanj gäller i 48 timmar eller så långt lagret räcker.

 

 

Welcome to Way Out West Aug 9-11 2018! Tickets will be on sale Thursday Nov 30th 12.00 via wayoutwest.se. #wowgbg

Ett inlägg delat av wayoutwestfestival (@wayoutwestfestival)Publicerat:
RedaktionenNULL