5e81bb9b7f80ce30463cf002
Vince Staples i Stockholm inställt – skjuter fram Europa-turné


 

 

Live Nation låter meddela:

 

Den 25 maj skulle Vince Staples besöka Debaser Strand i Stockholm. Nu måste vi tyvärr meddela att hela hans Europaturné har skjutits på inför framtiden. Vi jobbar med att få till nytt datum så snart som möjligt, men eftersom inget är klart i dagsläget sker återlösen av biljetter på respektive inköpsställe. 

Biljetterna kan återköpas t.o.m. den 25 juni 2014.

 

 

Den 20-åriga Long Beach-rapparen Vince Staples tillhör definitivt den skara rappare som förutspås att bli ett av de riktigt stora namnen i framtiden. Hans signifikanta stil och intelligenta texter gör att vi är sjukt förväntansfulla på den 25 maj då han kommer att gästa Debaser Strand i Stockholm. Biljetterna släpps till försäljning på fredag den 4 april kl 9.00.

 

Första gången du hörde Vince röst kan ha varit på låten ”epaR” på Earl Sweatshirts självbetitlade mixtape ”Earl” från 2010. Liksom Earl har Vince en sällsynt förmåga att arbeta med språket och skapa komplexa verser med mer innehåll än random skönlitterärt verk på random topplista.

 

Vince förknippats ofta med just hiphop-kollektivet Odd Future efter flera inhopp och samarbeten med bland annat Mike G och just Earl Sweatshirt. På den sistnämndes hyllade debut ”Doris” gästar Vince på tre separata låtar, däribland på singeln ”Hive” där han med sin iskalla rap präglade spåret rejält och visade varför till exempel Def Jam recordings var så villiga att signa den unge talangen.

 

Vince Staples, som också ingår i trion Cutthroat Boyz med Joey Fatts och A$ton Matthews, släppte i egen regi nu i mars sitt senaste mixttape Shyne Coldchain II. I nära anslutning till realeasen blev vi bjudna på en målande video till det självutlämnande spåret ”Nate” (som gästas av James Fauntleroy) där Vince berättar om den bild han hade av sin något trassliga far under sin turbulenta uppväxt.

 

Vince Staples har under sin korta med intensiva karriär hittills samarbetat med Mac Miller, Ab-Soul, Schoolboy Q, Da$H, Hardo och Jhené Aiko för att nämna några. Han turnerade som support till Mac Miller under dennes ”The Space Migration Tour”, och har nu också varit med Schoolboy Q och Isaiah Rashad på vägarna.

 

 

Om du inte redan har koll på Vince Staples är det dags att fokusera blicken nu för detta är verkligen en artist att hålla ögonen på. Den 25 maj får du chansen att se honom live på Debaser Strand i Stockholm.

 

 
Publicerat:
RedaktionenNULL