UK-rapparen J HUS till Sverige


 

 

Efter succén med det kritikerrosade debutalbumet “Common Sense” är det nu dags för en av Storbritanniens just nu mest hypade artister att ge sig ut på turné.

 

 

Den 21:a november kommer J HUS till Debaser Strand i Stockholm.

 

 

“Momodou Jallow är en ung och kvicktänkt man, som känner världen han växt upp i väl och självmedvetet omfamnar musiken som varit dess soundtrack. Han vet hur det ska förädlas och omformas, hur det ska bli något eget och speciellt, tack vare hans tydliga begåvning och ambition. Och det hörs på Common Sense, för musikvärlden känd som det första stora verket skapat av London-bördige J HUS.

Den 22-åriga talangen har tagit den klassiska vägen och under tiden banat sin egen: han har freestyle-rappat över andras beats som nyfiken tonåring och lagt upp det online, blivit upptäckt av likasinnade lokala förmågor som det kryllar av i den engelska huvudstaden, jobbat på ett mixtape och byggt vänskaper, gästat på de nya vännernas projekt. Med korsningar mellan hiphop, afrobeat, dancehall, och grime, har J HUS tagit vägen rakt igenom och nått sin destination med albumet, som omedelbart hyllades av press på bägge sidor av Atlanten.

 

 

 

Biljetter via Luger.se.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL