UK-rapparen Dutchavelli till Sverige för spelning våren 2021


 

 

Trots det något osäkra pandemiläget börjar planeringen för spelningar och konserter under 2021 sakteliga ta form. Konsert- och festivalarrangören Luger låter meddela att de bokat in UK-rapparen Dutchavelli för en spelning i Stockholm den 13:e maj 2021.

 

Dutchavelli är uppväxt i nederländska Rotterdam men flyttade senare tillbaka till London vilket gav upphov till artistnamnet. Han är även och syster med superstjärnan Stefflon Don och har under 2020 släppt mixtapet “Dutch From The 5th”. I ett utskick beskriver konsertarrangören artisten i fråga:

 

“Stjärnskottet Dutchavelli vill bli bäst. Allra Bäst. En rappares rappare som varken kompromissar eller lägger sig platt. Och med höstens sitt regelrätta debutmixtape Dutch From the 5th, där han på allvar introducerar sig som en av samtidens främsta drill-berättare, är han på god väg. Här blandas introspektiva reflektioner med vassa perspektiv, ovanpå lyxiga produktioner och medryckande beats. Dessutom levererat på en betydligt högre nivå än andra i hans sits.”

 

 

Dutchavelli kommer till Sverige för en spelning på Fryshuset i Stockholm, 13:e maj 2021. Biljetter släpps 24:e november klockan 9.00 via Luger.se.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL