Trey Songz till Stockholm i januari


Den starkast lysande R&B-stjärnan just nu, Trey Songz, kommer till Sverige för en konsert på Annexet i Stockholm den 4 januari. Biljetterna släpps nu på fredag kl 10.00.

 

 

Som en av R&B-genrens absoluta fanbärare har Trey Songz fullständigt dominerat vår värld de senaste åren. Från debutsingeln ”Gotta Make It” till senaste hiten ”Simply Amazing” har Trey Songz varit vårt soundtrack till brustna hjärtan och lagade diton. Han har seglat rakt upp till samma ikonstatus som R Kelly, Usher och Drake.

 

Med ”Chapter V” som kom i augusti har han än en gång visat vem som är denna generations absolut bästa manliga soulsångare. Med starka melodier, häftig ljudbild och rytmer som får alla att röra på sig. Det är musik för både dansgolv och sovrum. Tillsammans med P Diddy, Lil Wayne, Rick Ross, Young Jeezy och en drös andra har han fixat sig ett mästerverk inom r’n’b-genren som känns tidlös. När ”Chapter V” släpptes i USA dök den direkt upp på Billboard-listans första plats. Det vittnar en hel del om vilken position han faktiskt är i.

 

I höst beger sig Trey Songz ut på en lång turné. Hela världen kommer att läggas under fötterna i ”Chapter V World Tour” och Sverige kommer få sin beskärda och önskvärda del; den 4 januari äntrar Trey Songz scenen på Annexet i Stockholm. Trycket lär vara extremt stort så häng på låset. Om det är något vi önskar av ett nytt år så är det en god start. Ser ut som det är precis vad vi får.

 

 

Biljetter:

Stockholm: Biljetterna kostar 395 kr och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud, ingen försäljning via ATG-ombud. Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00.

 

Biljetterna är släppta.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL