Musikfestivalen Gården öppnar upp för minderåriga


Se speldagar för de olika artisterna samt biljettinfo.

 

 

UPDATE 30/4:

 

 

Med lite drygt en månad kvar tills Gården går av stapeln i Göteborg meddelar nu arrangörerna att även minderåriga kommer få möjligheten att besöka musikfestivalen.

 

 

På grund av ett högt intresse från minderåriga har en speciallösning tagits fram så att även dessa kan ta del av festivalen. De konserter som äger rum på utomhusscenen i Trädgårdsföreningen kan de som är mellan 13-17 år se från publikhavet bland alla andra. De artister som uppträder på inomhusscenen kan de däremot inte se bland övriga besökare men uppe från balkongen på Trädgår’n.

 

 

Rabatterade biljetter för ungdomar mellan 13-17 år har nu släppts via Eventim.se

 

 

ORIGINALPOST 22/2:

 

Förra året arrangerade endagsfesten The Garden i Göteborg som ägde rum i Trädgårdsföreningen på Nationaldagen. Nu byter musikfesten namn till Gården och utökas till två dagar, den 5-6:e juni. Tidigare har musikfesten fokuserats på en stor utomhusscen. Utöver att utöka med en extra speldag läggs nu en ny scen till inne i Trädgår’n. På scenen kommer up and coming-artister spela. Arrangemanget är i år ett samarbete mellan FKP Scorpio och Woah Dad. Kajsa Apelqvist, arrangör säger i ett pressmeddelande:

 

“Att besökarna var nöjda stod helt klart och vi ville förlänga festen, bredda upplevelsen och sätta pricken över i:et. Eller i detta fall, pricken över å:et.”

 

 

UK-rapparen Mike Skinner och hans The Streets är inbokade för en comeback-spelning. 2011 la han micken på hyllan, men så plötsligt dök han upp likt gubben i lådan och presenterade både ny musik och en handfull utsålda spelningar på hemmaplan under förra året. Nu väntar resten av Europa och även en efterlängtad visit på svensk mark. Vem minns inte låtar som ”Has It Come To This?”, ”Fit But You Know It” och ”Dry Your Eyes”. Utöver detta är även r&b-stjärnskottet Kali Uchis och New York-rapparen Princess Nokia klara för uppträdanden. Sulekha Daar, arrangör säger vidare:

 

“Att få se de artister man själv vuxit upp med på samma scen som nästa generationens stjärnor är en unik upplevelse, och det kommer skapa en euforisk stämning som du sent kommer glömma. Det här blir ett möte mellan millennials och CD-generationen, där musiken förenar.”

 

 

Biljetterna ute till försäljning nu via eventim.se.

 

 

 

STORA SCENEN 5:e juni

Tame Impala

The Streets

Kali Uchis
Princess Nokia

 

 

LILLA SCENEN 5:e juni 

Observera att Lilla scenen är inomhus och har en begränsad kapacitet. 

Julia Holter
Yaeji

Pond

MorMor

 

 

 

STORA SCENEN 6:e juni 

Bad Cash Quartet

Sarah Klang

Deerhunter

 

 

LILLA SCENEN 6:e juni 

Observera att Lilla scenen är inomhus och har en begränsad kapacitet. 

Esther

Black Midi

Empress Of

Yves Tumor (Full Band)
Shame

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL