Thaiboy Digital och ROS till Trädgården för MTV Live Sessions


 

 

MTV har i över 30 år varit en stor del av många musikintresserade personers liv, bland annat med MTV European Music Awards, MTV Unplugged och inte minst Yo! MTV Raps. På torsdag den 27:e juni anordnar man MTV Live Sessions på Trädgården i Stockholm där artisterna både Thaiboy Digital och ROS uppträder. Kvällen börjar med live-jazz på gården redan från 17.00. Artisterna COBRAH, Thaiboy Digital och ROS uppträder sedan i Kyrkan och Kornel Kovac och Curt Lundberg & Nicke till Frihet DJ:ar. Dessutom visas konst av Glimt Visuals.

 

“Det är så fett att vi får göra den här grejen med MTV! MTV för oss har alltid legat i framkant och varit den främsta källan för ny musik för oss födda på 70-80 talet. Att nu få presentera den nya generationen på plats på Trädgården är så jävla grymt. Och vi hoppas att vi i någon mån kan vara med och inspirera till ny musik i det mesta vi gör om än i mindre skala än MTV själva”, berättar Emma som är kommunikatör på Trädgården.

 

Thaiboy Digital tvingades som bekant lämna Sverige 2015 kort efter att hans hyllade mixtape “Tiger” men släppte EP: “S.O.S” våren 2017 och senare projektet “D&G” tillsammans med Bladee och ECCO2K. ROS släppte i vintras sitt debutalbum “Peaches N Cream”.

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL