5ebe5f2072aaf323604db793
stormzy-stockholm-2020-S
Stormzy till Sverige på “H.I.T.H – The World Tour 2020”


 

 

I somras gjorde Stormzy en magnifik spelning på Way Out West inför en storpublik som blev trollbunden av Croydon-rapparens scennärvaro. Kingsize-skribenten Niklas Kallin Thander skrev i recensionen av spelningen:

 

“Kärleken till Sverige uttrycks gång på gång och når sin kulmen när Göteborgs-rapparna Aden och Asme tas in för att framföra sin remix av ”Vossi Bop”. Publiken vrålar ut sin uppskattning och Stormzy avslutar med ett välförtjänt ärevarv i fållan.”

 

 

Om ett par veckor är Stormzy aktuell med nya albumet “H.I.T.H (Heavy Is The Head)” som gästas av Ed Sheeran, Burna Boy med flera. Nu kommer nyheten att Stormzy återvänder till Sverige för en spelning i Stockholm den 26:e februari 2020Annexet. Konsertarrangören Luger skriver:

 

“I dag är han en lika stil- som opinionsbildande superstjärna på god väg att ta grimemusiken från gatorna och klubbarna hela vägen till arenorna.”

 

 

Biljetter släpps fredag 6:e december klockan 9.00 via Luger.se och AXS.com. Som prenumerant av Lugers nyhetsbrev finns möjlighet att köpa biljetter före alla andra. Förköpet startar onsdag 4:e december klockan 9.00.

 

 

Stormzy gör även fler spelningar i Skandinavien, fredag 21:a februari i Köpenhamn samt tisdag 25:e februari i Oslo.

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL