I höst kommer Eddie Griffin för första gången någonsin till Sverige. Eddie är en underhållare ut i fingerspetsarna och har utsetts till en av världens bästa komiker någonsin av Comedy Central. Under sina 24 år på scenen har han hyllats för sina giftiga skämt, träffsäkra imitationer och höga tempo. Eddie Griffin är också en erfaren skådespelare som medverkat i över 50 filmer och vunnit pris för en av huvudrollerna i humorserien “Malcolm and Eddie”. Biljetterna till föreställningen “Living Legend Tour” på China teatern i Stockholm släpps onsdag 20 augusti.

Eddie Griffin är en naturbegåvning som underhållare med över 20 års erfarenhet. Kort efter sin debut som standup-komiker slog han igenom på bred front och turnerade över hela USA. Han är också en populär skådespelare som varit med i över 50 filmer och flera tv-serier. Dessutom har han som artist släppt två album och medverkat på skivor av Dr Dre, Snoop Dogg och T-Pain. Karriären inleddes dock som dansare och Eddie öppnade sin egen dansstudio redan som 16-åring.

Den 18:e november kommer Eddie Griffin äntligen till Sverige och China teatern i Stockholm med sin världsturné “Living Legend Tour”.
Biljetterna släpps onsdag 20 augusti och säljs via Blixten.se och Ticnet.se

Följ Eddie Griffin
Hemsida
Facebook
Twitter