SNS skapar en ny mötesplats på Södermalm


“Tanken är att det ska bli en riktig folkfest…”

 

 

SNS grundades ur kärleken till kulturen runt sneakers, musik, mode, konst och basket. Nu vill företaget ge tillbaka till platsen där allt en gång började, genom att skapa en helt ny mötesplats på Södermalm i Stockholm.

 

– SNS vill ge tillbaka till Stockholm och Södermalm som gett oss så mycket – vi fick möjlighet att göra om basketplanen vid Åsö gymnasium och kommer under sommaren 2021 att vara med och renovera den, säger Erik Fagerlind, Creative Director och medgrundare av SNS.

 

Tillsammans med Stockholms stads skolfastighetsbolag SISAB kommer SNS under sommaren 2021 att genomföra renoveringen av basketplanen vid Åsö gymnasium.

 

– Att SISAB, som kommunalt fastighetsbolag, kan utveckla utbildningsmiljöerna tillsammans med näringslivet är fantastiskt roligt. Det skapar möjligheter att investera och utveckla staden på ett nytt sätt som vi inte har gjort tidigare, Claes Magnusson, VD för SISAB.

 

I slutet av sommaren kommer den nya basketplanen stå klar och den 14 augusti är det dags för en storslagen invigning.

 

– Vi planerar basketturneringar, livemusik och god mat. Tanken är att det ska bli en riktig folkfest om läget tillåter. Vi kommer att släppa mer information om öppningen under sommaren och hoppas kunna se Södermalm och Stockholm där med oss, säger Erik Fagerlind.

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL