Slowthai klar som headline-artist på Dunderfestivalen!


Meddelar samtidigt nya datum för evenemanget.

 

 

Efter att ha försökt in i det sista med att få Dunderfestivalen att gå av stapeln som planerat i juli, meddelar nu arrangörerna (som helt eller delvis består av trion ODZ) att man flyttar festivalen till september. Som tidigare flaggat för, har man som ett resultat av de oklara beskeden kring folksamlingar flyttat evenemanget till den 11-12:e september och meddelar samtidigt en tung headline-artist i form av UK-stjärnskottet slowthai.

 

Den brittiska rapparen gör sällskap med tidigare bokade akter som Snövit, Fridlyst, Hoffmaestro och ODZ själva. Se info om biljetter i inlägg nedan!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

Kära dunderfolk, Som ni förstår i dessa tider så är det väldigt svårt att ge klara besked om vad som kommer att hända med restriktionerna som har blivit bestämda av folkhälsomyndigheten. Som sagts tidigare så kommer vi att göra allt för att få festivalen att hända utifrån ev. nya restriktioner från folkhälsomyndigheten. Vi har därför tagit fram ett nytt datum för festivalen: NYTT DATUM: 11-12 SEPTEMBER BILJETTER: Det finns fortfarande några 1st release-biljetter kvar, så skynda att säkra din plats! Länk: ÅTERBETALNING: Om det skulle vara så att du köper biljett och hälsomyndigheten inte öppnar upp för högre folkmängd vid sammankomster och det blir så att festivalen inte kan bli av så återbetalar vi din biljett om du önskar. Till dig som inte kan få det nya datumet att funka så återbetalar vi självklart din biljett. För att få din biljett återbetald mailar du ordernumret till: biljetter@dunderfestivalen.com Vi har en överraskning till er i nästa uppdatering! /DUNDER #NYTTDATUM #SEPTEMBER #SENSOMMAR #ENDAFESTIVALEN2020 #SWEDEN #DUNDERFESTIVALEN #ODZ

Ett inlägg delat av DUNDERFESTIVALEN (@dunderfestivalen)

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL