Till sensommaren arrangerar Broder John och Hoopdiggas sitt egna livekoncept Powerpose FM Festival i Umeå. Nu bekräftas att Seinabo Sey är klar för festivalen. Om ett par veckor är hon aktuell med sitt tredje album “The One After Me”. Läs mer här!

Samtidigt som tillkännagivandet om Seinabo presenteras även den så kallade Up Next-scenen. På den nya scenen är tanken att up’n’coming talanger ska få chansen att pröva sina alster live, inför samma publik som de etablerade, vilket har varit en av visionerna med festivalen från första början. Intresserade uppmanas skicka sina ansökningar via festivalens hemsida mellan 10 maj och 10 juni.

Broder John säger följande i ett pressmeddelande:
“Att möjliggöra en scen för up and coming.artister är en av de saker som vi velat göra länge. Jag vet själv hur viktigt det är att få ett ordentligt sammanhang och en tydlig plattform i startfasen av ens karriär, så vi är stolta över att kunna ge folk den chansen. I förlängningen hoppas vi kunna tända en låga hos framtidens stora artister.”
Powerpose FM Festival äger rum i Folkets Hus Umeå den 1-2 september 2023. Hittills bekräftade artister är Seinabo Sey,Dina Ögon, Erik Lundin, Hannes, Jelassi, Venus Anon, Bella Leonette, Raghd, Tex, Boko Yout och Broder John.