62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Se programmet för Kidzapalooza


Barnens egna festivalområde på Lollapalooza.

 

 

Nu har programmet för Kidzapalooza, barnens egna festivalområde inne på Lollapalooza, släppts och där kommer barnen stå i fokus. Något liknande har aldrig gjorts i samband med en festival tidigare i Sverige.

 

 

Musik har ingen ålder! Det påstår i alla fall arrangörerna till Lollapalooza, något de tänker bevisa genom att anordna ett alldeles eget festivalområde för minstingarna. Kidzapalooza är familjens eget område inne på festivalen med massor av aktiviteter och underhållning för barn i alla åldrar.

 

 

Förutom en egen scen med massor av uppträdanden är alla, oavsett ålder, välkomna in på det stora Lollapalooza-området där man kan uppleva musik från över 70 artister på 4 scener, däribland Travis Scott, Chance the Rapper, Lil Uzi Vert och många fler.

 

 

Festivalen äger rum på Gärdet i Stockholm den 28-30:e juni och nedan kan du se ett urval av allt som händer på Kidzapalooza. Vill du se hela programmet kan du besöka festivalens officiella hemsida.

 

 

PROGRAM FÖR KIDZAPALOOZA:

 

TÄLTSCENEN
På Tältscenen kommer flera akter att uppträda varje dag, det kommer bjudas på klassiska 70-tals barnlåtar, nyskriven musik och musik skriven av flera tidigare grammisvinnande artister.

Magiska Skogen -Troll-Ullas födelsedag och Minnesmaskinen
Maria Llerena – Karibisk Karneval
Anja Bigrell – Under ett Rabarberblad
Trumma – En rytmisk konsert
Britta Persson – Folk – dikt och toner om personer
James Hollingworth – Älgarna Demonstrerar i Djurens Brevlåda
Oscar Danielson – Det kostar på att vara barn
Orkester Pop – Spelar sina Bolibompahits
Minidisco med Mumin

 

VERKSTADEN
Det kommer att finnas flera olika stationer där barnen kan testa på att skapa musik, bygga egna instrument och andra kreativa aktiviteter.
– Prova på att spela i band och DJ-workshop med Studiefrämjandet
– Bygg ditt eget musikinstrument med Scenkonstmuseet
– Gör musik med Teenage Engineering
– Lär dig vika Origami med Etnografiska museet
– Testa på Parkour med Quality Movement

 

 

För barn upp till tio år finns barnbiljetter för 150 kr, där det också ingår ett par hörselkåpor. För barn 11-12 år finns Youth-biljetter för 500 kr där det ingår hörselskydd. Alla barn under 13 år ska vara i målsmans sällskap. Kidzapalooza är öppet till kl 20:00 varje kväll.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL