Se Fricky och snowboardåkaren Jesper Landmark i Åre Sessions digitala festivalsatsning


 

 

Under våren släpper festivalen Åre Sessions fyra filmer som ersätter den fysiska upplagan i pandemins spår. Redan förra veckan kom första episoden och denna vecka är det dags för Fricky att möta snowboardåkaren Jesper Landmark i ett samtal om klimatkris, kortare vintersäsonger, gemenskap, och mening. Det bjuds även på ett liveuppträdande från ett gondolgarage. Mötet mellan Fricky och Landmark är ett samarbete med Burton Snowboards som vill uppträtthålla kultur, stämning och kärleken till berg och vintersport. Satsningen görs i samklang med den ideella organisationen Protect Our Winters, som samlar friluftsmänniskor för att värna de platser och livsstilar de älskar från klimatförändringarna, och Chill Foundation som instiftades 1995 av Burtons grundare Jake Burton Carpenter och Donna Carpenter med målet att inspirera ungdomar att övervinna utmaningar genom brädsporter. Lina Adams, Nordenchef på Burton, säger i ett pressutskick:

 

– Det finns mycket gemensamt vi brinner för, därför kändes det helt rätt att i Åre Sessions lyfta fram vårt arbete med de ideella organisationerna Protect Our Winters och Chill. POW är redan etablerade i Sverige, men Chill, som grundades av Jake Burton Carpenter, är en ideell förening som precis håller på att få fäste här*. Vi tror att Åre Sessions publik ser nyttan i att stödja dessa organisationer och bidra till att säkra en positiv utveckling.

 

 

Fricky och Jesper Landmarks möte går att se via aresessions.se från kl 19.00 tisdag 9 mars. Fricky är även aktuell med nya singeln “Tanka Tänka”, första singeln från ett kommande album med titeln “FRICKTION”.

 

 

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Åre Sessions (@aresessions)

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL