5e81bb9b7f80ce30463cf002
banks-s
Sångerskan BANKS klar för Stockholm-spelning i vinter


 

 

Sångerskan BANKS från Orange County i Kalifornien släppte 2014 debutalbumet “Goddess” och hyllades av lyssnare, bloggar och medier för sin “…mörka, råa och stundtals hemlighetsfulla R&B lät inte som något annat..”. Hennes nya album “The Altar”släpps 30:e september.

 

 

Den 28:e februari kommer hon till Stockholm och Nalen. Biljettsläpp fredag 23:e september kl 10.00 via Luger.se. Konsertarrangören skriver i ett pressmeddelande:

 

“Startskottet för BANKS karriär kom efter att ha släppt låten ’Before I Ever Met You’ på en privat SoundCloud-sida, som sedan plockades upp av Zane Lowe och radiostationen BBC1. Ett antal EPs senare började hyllningarna ramla in från allehanda håll och BANKS hade helt plötsligt gått från spännande hype till en etablerad artist. På senare tid har BANKS turnerat med R&B-esset The Weeknd och slängt ur sig högkvalitativa singlar inför det kommande släppet av ’The Altar’ som landar den 30 september. BANKS är en artist i ständig utveckling som vägrar låta sig begränsas av genrens regler. Räkna således med något helt nytt och alldeles eget i slutet av september.”
 Publicerat:
RedaktionenNULL