Med Suzi P som support.

Med viktiga budskap och en glasklar röst influerad av albansk folkmusik, har 17-åriga stjärnskottet Saliboy från Örebro passerat 20 miljoner streams och skaffat sig över 200 000 månadslyssnare på Spotify. Tidigare i år figurerade han i en längre intervju i Kingsize Magazine nr 2 2019 tillsammans med WAYWE-kollegorna GWG och Thirdson, och nu i vinter ger han sig ut på vägarna för spelningar i Göteborg och Malmö. I Malmö ser vi dessutom Helsingborgaren Suzi P som support.

Debutalbumet “Där Allting Lyser” släpptes den 14:e juni och gick första dagen in på flera av de största Spotify-listorna i Sverige. Det faktum att Saliboy allt mer har blivit ett framgångsfenomen befäste sig live under de tidiga vårspelningar som han avverkat i Falköping, Göteborg, Malmö, Sundsvall med ett publikrekord på över 1000 personer i på hemmaplan i Örebro.

Blott 16 år har Suzi Pancenkov från Helsingborg gjort sig ett namn och fått engagerade fans via Instagram och Youtube där hon gjort virala tolkningar och mashups på Sveriges bästa hiphoplåtar. Hon släppte nyligen debutsingeln “Shunon” och den 3:e maj följde hon upp med singeln ‬”‪Flax‬”‪, skriven av Suzi och producerad av Can “Stress” Canatan.

Biljetter är släppa och går att köpa via Kulturbolaget.se.

Datum:

24.1 Göteborg, Fängelset
25.1 Malmö, KB

Foto: