62b170dadc4101037e075fe2
Rekordförsäljning för Way Out West – flera biljettkategorier slutsålda


“Det känns grymt att folk är så peppade att gå på festival igen.”

 

 

I början av maj stod det klart att Way Out West inte kommer att genomföras detta år heller, utan att man helhjärtat satsar på att genomföra festivalen 2022. Efter att under förra veckan ha presenterat de första artisterna – däribland namn som Yung Lean, Burna Boy, Princess Nokia och Pa Salieu – släpptes under gårdagen biljetterna. Efter bara 15 minuter sålde festivalens Early Bird-erbjudande slut, och senare under dagen sålde flera andra biljettkategorier slut.

 

– Vi förväntade ett hårt tryck, men att Early Bird-biljetterna skulle sälja slut på bara 15 minuter tror jag inte vi vågade hoppas på. Det känns grymt att folk är så peppade att gå på festival igen – det här är verkligen en rekordförsäljning för oss såhär tidigt, säger grundaren Ola Broquist.

 

Nu blickar festivalen framåt och förväntar fortsatt stark försäljning.

 

– Eftersom vi inte hade kunnat göra festival på två år nu kommer 2022 års upplaga verkligen att kännas väldigt speciell, och att döma av det hårda trycket på biljetter är vi inte ensamma om att tycka det, fortsätter Broquist.

 

Det finns fortsatt ett begränsat antal biljetter kvar till försäljning till nästa års festival, som går av stapeln 11–13 augusti 2022 i centrala Göteborg.

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av wayoutwestfestival (@wayoutwestfestival)

 

 

Foto: Hilda Arneback

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL