5ebe5f2072aaf323604db793
redline-workshop-S
Redline Workshop drar åter igång i februari


 The Salazar Brothers (TSB) och Stor upprepar förra årets succé runt om i Sverige!

 

 

Efter succéer med platinasäljande och prisvinnande musikproduktioner till såväl akter som Mando Diao som till större delen av den svenska hiphop-eliten åker producentgruppen återigen ut i Sverige The Salazar Brothers på en landsomfattande inspirationsturné.

 

Förra året tog de på eget initiativet att dela med sig av sina kunskaper till ungdomar med musikintresse landet runt. Då besökte The Salazar Brothers fritidsgårdar, skolors aulor och föreningslokaler runtom i landet och träffar ungdomar vid varje turnéstopp. Producentgruppen kommer demonstrera hur man på bästa sätt bygger en låt från grunden och diskutera musikbranschens karaktär, marknadsföring, imagemaking och hur man som musiker slår sig fram inom musikarenan i en tid då branschen förändrats. Med på turnén finns även P3 Guld-vinnande artisten Stor som coachar ungdomarna i textförfattande och scenframträdande.

 

Hiphop-kulturen har ändå från början uppmanat till deltagande och vägen från fan till utövare har aldrig varit lång. Inom hiphopen finns en stark gör-det-själv-vana och en progressiv och teknikliberal kultur. Dessa egenskaper i kombination har gett hiphopen kunskaper som i dagens läge ses som hårdvaluta. På senare år har skivbolagen vänt blicken mot aktörer som The Salazar Brothers för att se hur dessa gör sin musik uppmärksammad i dagens brus av enormt musikutbud.

 

 

Syftet med turnén är främst att inspirera ungdomar runtom i landet till att skapa då skapandet innebär en positiv fokus under tonåren, samt plantera tankefröet att människor från alla samhällsgrupper kan uppnå sina mål i livet om bara vilja och kunskap finns. Syftet är även att tidigt förse nästa generations möjliga stora svenska musikskapare och artister med bästa redskap och tankemönster.

 

 

 Bokas av: dennis@unitedstage.se

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL