62429f791c0bfc1aba6ef852
Redline Workshop åter på turné – med TSB, Stor, Moms & Linn Segolson


 

 

För andra året i rad turnerar Riksteatern och Folkets Hus och Parker med Redlines uppskattade workshop. I år är det Linn Segolson, Momo från Mohamed Ali och Stor som tillsammans med Salla och Masse från The Salazar Brothers inspirerar och hjälper framtidens musikskapare att göra sina musikdrömmar till verklighet.

 

Många unga vill göra en karriär i musikbranschen, men för att lyckas krävs mer än talang och vilja. Det handlar om hårt arbete, bra kontakter och tydliga mål. Workshopen med några av branschens mest framstående musiker, ger unga musikfantaster professionella redskap och nya sätt att tänka.

 

– Vår workshop är till för tjejer och killar i alla åldrar som vill lära sig hur man gör musik idag, säger Salla Salazar. Vi gör det här för att vi vill hitta talanger men också för att vi tycker att det är viktigt att visa talangerna i rätt riktning, fortsätter han.

 

 

 

I workshopen visar Salla och Masse hur man bygger en låt från grunden – med instrument eller sampling. De berättar om hur man skriver en raptext och vilka hjälpmedel som finns. Deltagarna får testa att spela in texter och tillsammans producerar gruppen en låt.

 

Redline Recordings och The Salazar Brothers har mer än två decenniers erfarenhet av musikskapande och prisvinnande musikproduktioner. Salla var tidigare medlem i The Latin Kings som slog igenom på nittiotalet, och lade grunden till det som anses vara svensk hip hop idag. I sommar är artisterna aktuella med en rad festivalspelningar.

 

Vid första workshoptillfället i Husby 22:a juni deltar Linn Segolson, Stor, Salla och Masse Salazar.

 

 

Turnéplan:

22 juni Stockholm Husby Träff, 4 augusti Rågsveds Folkets Hus, 5 augusti Falun Arenan, 17 augusti Eskilstuna, Kulturhuset Royal, 17 augusti Lunds Folkets Hus, 18 augusti Vivalla

 

 

 

redline-workshop-tsb-linn-stor-LS


Publicerat:
RedaktionenNULL