Premiär för r&b-klubben Afterglow i Stockholm: “…en resa i R&B från 80-talet fram till idag”


 

 

I fredags slog dörrarna upp till den nya r&b-klubben Afterglow, på Fasching i Stockholm. Bakom klubben står artisten, producenten och låtskrivaren August Heldt som under många års tid verkat på musikscenen i Stockholm. Han utgör även ena halvan av gruppen Endorphins med systern Alva Heldt. I samband premiären säger August följande om den nya klubben:

– Jag har känt att det funnits ett hål att fylla i svenskt klubbliv. R&B har fått väldigt lite plats i det svenska musikrummet generellt, trots att det är så många som älskar den. Nu har den äntligen fått sin egen kategori på Grammisgalan, så jag tyckte att det inte var mer än rätt att den äntligen fick sitt eget vardagsrum också.

 

 

Klubb Afterglow beskrivs som följer:

 

“Afterglow är en resa i R&B från 80-talet fram till idag. Hela vägen från Sade och Janet Jackson, vidare till Jodeci och Aaliyah, Usher och Brandy fram till Summer Walker och Lucky Daye. Med en blandning av hits och låtarna du inte visste att du behövde presenterar resident DJ/musikproducenten August ”S.T.Y.A” Heldt tillsammans med gästande DJ’s en kväll dekorerad i 100 % feelgood där musiken står i centrum.”

 

 

Afterglow huserar på Fasching i Stockholm under fredagar hela hösten 2022. Se mer info här!

 

 

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Afterglow (@afterglowsthlm)

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL