Lördagen den 15:e september blir det en helkväll med tre svenska akter på Stora Scenen. Petter, Norlie & KKV och Tjuvjakt gör alla var sitt framträdande under kvällen och väver samman en helkväll på Liseberg. Kvällen innan spelar Kapten Röd och det blir alltså en finalhelg av Live på Liseberg fylld av svensk musik när den är som bäst.

Petter är just nu aktuell med 20-årsfirande av karriären och har nysläppta albumet “Lev nu” i ryggen. Detta blir hans första besök på Liseberg sedan 2011. Norlie & KKVs senaste singel “Mer för varandra” gick rakt in som listetta när den släpptes tidigare i år. Detta blir duons första spelning på Liseberg. Efter ett framgångsspäckat 2017 med allt från vinst i GAFFA-prisets kategori Årets Genombrott till flerfaldiga nomineringar i både Grammis och P3 Guld, kommer nu även Tjuvjakt återigen till Liseberg med nya albumet “okokokokokokok” i färskt minne.

– Det blir en riktigt fin avslutning av årets Live på Liseberg, med svensk musik av toppklass, säger Per Alexanderson, underhållningschef, i ett pressmeddelande.