62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Petter gör exklusiva spelningar i sommar 

 

Sommaren 2021 ser vi äntligen en av Sveriges mest respekterade artister på scen igen. Petter åker ut på sommarturné i landet efter en lång, ofrivillig pandemipaus. Sommarens spelningar görs tillsammans musikerna Helmer Norrby och Carolina Wallin Pérez. Det blir ett exklusivt och intimt möte med publiken där han varvar musik och berättande från sin gedigna repertoar.

 

Med anledning av pandemins restriktioner flyttades dessutom 2020 års planerade konsertturné “En kväll med Petter” till hösten 2021.

 

– Återigen flyttar vi fram ”En kväll med Petter” vilket jag förstår är trist, jag själv börjar bli riktigt frustrerad. Jag har varit konstant aktiv i över 20 år så det här känns väldigt märkligt, men det är verkligheten vi lever i just nu. Jag fokuserar på andra saker och samlar enormt mycket kraft och energi för att möta er live på scen så fort tillfälle ges. Därför kan jag också meddela att jag är extremt kreativ i studion just nu, det görs massa ny musik i skrivande stund som jag är väldigt nöjd med. Vi må befinna oss i den här tunneln just nu men alla tunnlar har ett slut och med det sagt har vi alla något att se framemot när vi kan börja umgås som vanligt igen. Håll i och håll ut så kan jag lova en magisk kväll i framtiden på en scen nära dig. Håll er friska och ta hand om er, hälsar Petter.

 

Se sommarens turnéplan och lyssna på senaste singeln “Förutom dig” nedan!

 

 

12-15 aug – Västerås, Steam Hotel

22-23 aug – Ystad Saltsjöbad

25-27 aug – Falkenbergs Strandbad

4 sept – Rättvik, Dalhalla

5 sept – Stockholm, Mosebacketerrassen

 

Fler datum tillkommer och biljetter säljs via blixten.se/petter

 

 

 

 

Foto: Pressbild/Blixten & Co

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL