Petter åker ut på turné med ny föreställning i vår


“…visar helt nya sidor av sig själv”

 

 

Efter att ha släppt inte mindre än tre album under fjolåret är rapveteranen Petter nu tillbaka med mer underhållning för sina fans. Den 13:e februari 2020 är det nämligen premiär för ”En kväll med Petter” – en ny föreställning där helt nytt material utlovas i en intim sättning med stråkar och orkester. Musik varvas med med prat, berättelser och historier och Petter vill ”vagga in publiken alla känslor och element i hans värld, där han visar helt nya sidor av sig själv”.

 

– Jag har varit artist i över 20 år och visste att jag ville hålla på med det här hela mitt liv. Därför har det varit viktigt för mig att växa med min publik och alltid gräva där jag står. Det har varit en lång resa, jag har haft jäkligt kul på vägen och nu gör jag en helt unik föreställning av det, säger Petter och fortsätter:
– Publiken kommer tas med på en musikalisk resa genom högt och lågt, det kommer vara stillsamt, energifullt och jag kommer ha en fantastisk orkester och stråkensemble med mig. Folk har hört mig föreläsa och här vill jag väva ihop min berättelse med min musik.

 

Just nu jobbar Petter dessutom flitigt i studion med ny musik och med start på lördag den 19:e oktober medverkar han, tillsammans med bland andra Timbuktu, som en av de ”fasta” artisterna i årets jubileumsupplaga av TV-programmet “Så mycket bättre”.

 

Se datum och städer nedan!

 

 

Turnéplan – En kväll med Petter
13 feb — Stockholm, Rival
14 feb — Stockholm, Rival
15 feb — Stockholm, Rival
20 feb — Uppsala, UKK
21 feb — Örebro, Conventum Kongress
22 feb — Västerås Konserthus
28 feb — Göteborg, Stora Teatern
29 feb — Göteborg, Stora Teatern
13 mar — Linköping Konsert & Kongress
14 mar — Jönköpings Konserthus
20 mar — Norrköping, De Geerhallen
21 mar — Eskilstuna, Lokomotivet
25 mar — Östersund, OSD
26 mar — Sundsvall, Tonhallen
27 mar — Umeå, Idunteatern
28 mar — Luleå, Kulturens Hus
04 apr — Helsingborgs Konserthus

 

Biljettinformation
http://www.blixten.se/petter/

 

 

Foto: Ea Czyz

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL