russell-brand-sthlm-april-2013-S
Nytt datum spikat för komikern Russell Brands Stockholm-besök 

 

Den 8 december skulle komikern, skådespelaren och författaren Russell Brand stått på scenen på Cirkus i Stockholm men på grund av sjukdom tvingades han med kort varsel att ställa in föreställningen. Glädjande kan vi idag bekräfta ett ersättningsdatum som blir onsdag den 9 april på Cirkus. Köpta biljetter gäller till det nya datumet. Ev. biljetter som är återlösta släpps till försäljning den 16 januari.

 

Den brittiske tv-kändisen och komikern Russell Brand började sin karriär som stand-up-komiker och 2006 gjorde han sin första turné “Shame” och två år senare nådde han stor framgång med turnén ”Only Joking”. Året därpå, 2009, gjorde han sin första turné i USA. Sitt stora internationella genombrott fick Russell Brand med filmen ”Forgetting Sarah Marshall”. Han har även haft en egen TV-show ”Brand X”, gett ut två böcker varav den första, “My Booky Wook: A Memoir of Sex, Drugs and Stand-Up” toppade The New York Times best-seller-list under fem veckor.

 

I höstas medverkade Russell Brand i en omtalad intervju i BBC som gav ett enormt gensvar i alla sociala medier och mycket skriverier i press och som fram till idag haft nästan 10 miljoner tittare på Youtube.

 

Showen som Russell turnerar med har han gett namnet ”Messiah Complex” och innehållet i showen beskriver han så här; “Messiah Complex” är namnet på en diagnos av mental störning där patienten tror att han/hon är Jesus. Led möjligtvis Jesus av denna störning? Eller hur var det med Che Guevara, Gandhi, Malcolm X och Hitler? Alla dessa framgångsrika män är historiska personer som format vår historia och påverkat vårt sätt att tänka. Bilder av dem används ofta för att representera deras idéer men det är inte alltid att dessa stämmer överens med dem själva. Om de levt idag, skulle Gandhi gillat Apple? Skulle Che Guevara gillat Madonna? Skulle Jesus varit kristen? Alla framgångsrika personer har sina brister, precis som alla, men ändå lyckas de uträtta stora saker. Bakom varje personlig ikon finns det massor av okända människor som gör gräsrotsarbetet. Den här showen vill lyfta fram betydelsen av ikoner i en tid av ateistisk slit-och-släng-mentalitet. Och sex. Naturligtvis.

 

 

24 februari Göteborg Lisebergshallen
9 april Stockholm Cirkus

 

Biljetter

Köpta biljetter till Cirkusföreställningen den 8 december gäller till det nya datumet den 9 april. Sista datum för eventuell återlösen av biljetter är 15 januari 2014. Återlösen av biljetter sker via köpstället. Ev återlösta biljetter släpps till försäljning den 16 januari och  säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 Ticnet-ombud samt Cirkus biljettkassa 08-660 10 20.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL