60c1cc2fdefe2806fe4407e2
60bf238fa8ea9f34200449e2
NAS till Stockholm i mars


Superstjärnan från New York kommer till Sverige i mars för en mer än lovligt efterlängtad konsert.

 

 

Den 14:e mars ställer sig Nas på Berns scen i Stockholm och vi kan lova en konsertkväll utöver det vanliga.

 

Biljetter finns att köpa via Livenation.se

 

 

Nas är utan minsta tvekan en av de största och mest inflytelserika rapartisterna som historien känner till. Det är stora ord vi använder men det är Nas vi pratar om, killen som skrev ”Illmatic”. Nog sagt egentligen men han är värd mer än så. Men det är inte enbart ”Illmatic” som gjort Nas till den stjärna han är. Vartenda album han släppt har antingen placerat sig på Billboards r’n’b-listas andra eller första plats och sålt i miljontals exemplar. Vartenda! Med sin uppenbara talang som textförfattare och med det enorma flow som löper genom ”The Message” till ”When I Ruled The World” och kapslas in i fantastiska ”Affirmative Action” har Nas med största möjliga marginal kvalat in i musikhistoriens Top 10. Han är en av de största.

 

 

När Nas droppade ”Life Is Good” tidigt i somras var det ytterligare ett bevis på att gammal är äldst. Nas hade skapat ett album som hyllades med ovationer i både analoga och digtala forum. Bloggare, press och fans kom till samma slutsats: Nas har gjort det igen! På ett strålande sätt låter han sitt liv vara den väv han utan filter målar upp sin verklighet.”Life Is Good” är vad varje ung rappare önskar att han eller hon kunnat skriva.

 

 

Med ”Life Is Good” tar Nas sig ut på vägarna för att stilla vår enorma törst. Mars månad bjuder Nas in till något vi sent kommer att glömma. Stället heter Berns och datumet är den 14:e. Biljetterna kan du köpa redan nu på fredag. Konserten arrangeras av Live Nation och presenteras i samarbete med Berns.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL