Miss DJ Competition 2012 – Sveriges största DJ-tävling för tjejer


 Den 15:e december avgörs finalen i tävlingen på Münchenbryggeriet i Stockholm.

 

 

För första gången i svensk musikhistoria kommer en rikstäckande dj-tävling enbart för tjejer att äga rum – Miss DJ 2012. Svenska dj:s och musikproducenter är traditionellt sett mycket framgångsrika både här hemma och internationellt, syftet med Miss DJ 2012 är därför att lyfta fram fler svenska kvinnliga dj-talanger till en helt ny nivå. Tävlingen sker online och den stora finalen äger rum den 15 december 2012 på Münchenbryggeriet i Stockholm, där fem finalister möts i ett DJ-battle. Finalisterna samt den slutliga vinnaren av Miss DJ 2012 röstas fram av lyssnarna tillsammans med en jury. Finalen den 15 december 2012 är öppen för allmänheten och biljetter köps via Ticnet.

 

 

Två Konstfackstudenter har utsetts för att designa årets statyett till Miss DJ Competition 2012, Sveriges största DJ- tävling för tjejer, som kommer att delas ut till vinnaren under den stora finalen den 15 december på Münchenbryggeriet i Stockholm.

 

 

– Det känns kul att få fria tyglar att sätta ett uttryck för tävlingen idag och för i framtiden, säger Sofia Bergfeldt, en av Konstfackstudenterna.

 

 

Omröstningen av bidragen till Miss DJ 2012 startar online den 1 oktober, men redan nu kan deltagarna ladda upp sina remixer på www.missdjcompetition.com.
Tävlingsbidraget sprids genom sociala medier, såsom Facebook och Twitter, där lyssnarna röstar fram sina favoriter tillsammans med en jury. De fem deltagarna med flest röster kvalificerar sig till den storslagna finalen som äger rum i Stockholm den 15 december 2012. Här möts finalisterna live i en utslagstävling, ett dj-battle, inför en stor publik. Vinnaren av Miss DJ 2012 kommer därefter att utses, baserat på publikens och juryns sammanlagda röster. Finalen i Stockholm kommer även att streamas live online.

 

 https://www.facebook.com/MissDJCompetition

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL