61efdb68afd9906be20eda42
Maskinen lovar årets show på Annexet i november


 Biljetter till spelningen släpps på onsdag!

 

 

Pitch & Smith och Live Nation presenterar Maskinen på Annexet lördagen den 24 november. Maskinen har under sommaren fått festivalpubliken att fullkomligt brisera av dansglädje och guldsäljande singeln Krossa alla fönster är en av de mest spelade låtarna på svensk radio. Per Hammar och Lilla Sällskapet, som bland annat står bakom hitsingeln Jag vill ut, är klara supportakter (fler tillkommer). Biljetterna släpps på onsdag den 5 september.

 

 

Maskinens egna ord om konserten:

 

 

”Vi ska nu göra den showen vi själva helst hade gått och tittat på. Vi kommer inte att vika oss en tum i hur vi vill ha vår show. Om den kommer att kosta mer än vad den drar in så får det bli så. Vi har tänkt oss att alla ska komma på vårt NSFW-party där vi även kommer att bjuda på en glimt av vårt nya otroliga låtmaterial.

 

 

Frej Larsson har bränt ner klubbar i hela världen sen han var femton år gammal och har fler rapträffar på youtube än personer i Kina. Han har beskrivits som handgranaten som alla vill dra ut sprinten på men ingen vill sopa upp efter. Afasi som redan som fjortonåring var en bättre rappare än någon nu livs levande Svensk rappare, Han har beskrivits som en rappande kulspruta som med kraft och precision blåser skallen av vem som helst. Till detta kommer Maskinens FAM crew följa med på turnén. Ett femtiotal personer som höjer moden/glädjen och också är våra vänner.

 

 

Datum

24.11 – Stockholm, Annexet.

Biljetter

Biljetterna kostar 295 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet.se / 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud.


Publicerat:
RedaktionenNULL