Madchild till Sverige i april!


 

 

Vancouver-rapparen Madchild från den kanadensiska gruppen Swollen Members besökte Stockholm hösten 2014 och Kingsize träffade honom för att tala om hans nyvunna nyktra livsstil och brokiga förflutna med drogmissbruk och fokus på annat än musiken:

 

“Innan var det en så stor del av mitt liv: droger, tjejer, alkohol och fester. Att jag trodde att jag var en häftig kille på grund av det, det var riktig jävla bullshit. Nu har jag tagit avstånd från alla de distraktionerna… eller ja, inte tjejer då, haha. Men det är en tillräcklig distraktion. Det är därför jag inte kan ha en riktig flickvän, för det tar för mycket energi. Men i alla fall, om man tar bort allt det… så har man så mycket mer tid och plats för sin kreativitet och sin vision. Då kan man manifestera sitt eget öde.”

 

 

 

Nu står det klart att Madchild kommer till Sverige på sin stundande Europaturné för en spelning på Valborg, 30:e april, i Borlänge. Spelningen öppnas av Follow Him to the End of The Desert.

Hurvida fler datum i Sverige är inbokade är oklart.

 

Se Facebook-event för spelningen i Borlänge

Biljetter

 

 

 

I december släppte Madchild nya singeln “Write It Down”, med produktion av Evidence från Dilated Peoples. Singeln är från kommande albumet “Darkest Hour” som hade ett utannonserat releasedatum till 10:e mars men av allt att döma verkar ha försenats.

 Publicerat:
RedaktionenNULL