6284dbc5b422e7360a0da4a2
Lee Fields & The Expressions inställt i Stockholm – uppträder som planerat i Köpenhamn


 

 

UPDATE:

 

 

Konsertarrangören Kulturbolaget låter medddela:

 

“Tyvärr måste vi ställa in konserten med Lee Fields i Stockholm. Under vecka 1 fick vi beskedet av Göta Källare att Stockholms stad stänger ner deras lokal på grund av ombyggnad i huset. Vi har försökt hitta en annan lokal för konserten men inte lyckats. Samtliga biljetter återbetalas.

Info om återbetalning:
Har man köpt biljetter med ett betalkort via Biljettforum.se eller hos Biljettforums kundservice sker återbetalningen automatiskt inom 14 dagar”

 

 

 

 

Den amerikanske soulsångaren Lee Fields har en karriär som spänner sig över fem decennier och med sin djupa stämma och organiska 70-talsinfluerade “old school soul” med bandet The Expressions visar han inga tecken på att varva ner. Kingsize Magazine hade förmånen att se Lee Fields på Vanguard Music Festival 2015 i Köpenhamn och då bjöds konsertbesökarna på en högoktanig show med gåshud på kroppen genom var och varannan låt.

 

 

Med sina två senaste album, “Emma Jean” (2014) och “Faithful Man” (2012) som släppts via den Brooklyn-baserade etiketten Truth & Soul, har Lee Fields & The Expressions fått bifall från ett flertal musikkritiker runt om i världen. I ett pressmeddelande citeras musikskribenten och DJ:n Oliver Wang om Lee Fields:

“In a curious case of musical evolution, the older Fields becomes, the closer he gets to perfecting the sound of soul that he grew up with as a young man.”

 

 

I januari månad kommer Lee Fields & The Expressions till Danmark för att värma upp oss i midvinterkölden med en soulmusik vi tyvärr sällan hör numera. Missa inte detta!

 

 

28:e januari – Stockholm, Göta Källare
29:e januari – Köpenhamn, VEGA

 

Biljetter via Kulturbolaget.se.

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL