5e81bb9b7f80ce30463cf002
laurynhill-consumerism-L
Lauryn Hill till Sverige i september


Men sångerskan väljer inte någon storstad – utan en mindre ort i mellersta Sverige. Läs mer här!

 

 

För ett par år sedan besökte Lauryn Hill våra breddgrader då hon gjorde en spelning på Filadelfiakyrkan i Stockholm, en konsert som gick av stapeln nära inpå D’Angelos återkomst till scenen på samma konsertställe. Efter att ha spenderat några månader i fängelse för skattebrott under förra året frigavs hon så sent som i oktober 2013, från en federal anstalt i Danbury, Connecticut.

 

 

Till sensommaren beger sig Lauryn Hill ut på en ny Europa-turné och än så länge har hon bokat in datum i Paris, London, Hamburg, Düsseldorf, Köpenhamn – och Sandviken. Den lilla orten i Gästrikland hade för några år sedan besök av 50 Cent och har nu gjort klart med ytterligare en internationell akt av klass. Arrangören låter meddela att detta blir hennes enda spelning i Sverige enligt Arbetarbladet:

”Att Ms.Lauryn Hill väljer Sandviken som hennes enda stopp i Sverige under turnén är både kul och inspirerande. Hon har som artist gjort historiska avtryck och passar bra in i den blandning av artister som vi vill erbjuda våra besökare på Göransson Arena Sandviken”

 

 

Lauryn Hill spelar i Sandviken 11:e september. Mer info och biljetter HÄR!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL