cleo-kristin-release-sthlm-S
Klubb Femtastic i Stockholm 14:e februari – releasefest för Cleo & Kristin Amparo


 

 

Imorgon släpps Cleo och Kristin Amparos nya EP “Vem E Han” med Broke ‘N Tipsy. Detta firas med releasefest i Malmö imorgon, men även med releasefest i Stockholm 14:e februari. Man framträder även på Kingsizegalan 27:e februari!

 

 

I December bjöd vi in till säsongs premiär och stort firande av Syster Sols nya album. Det kom så otroligt mycket människor och kvällen var fantastisk!! Det är med glädje vi igen kan bjuda in er för att fira ännu en femtastic aktuell artist. Cleo & Kristin Amparo + Broke ‘N Tipsy släpper 25 januari EPn “Vem E Han” och kvällen till ära står dom på scen tillsammans med ett av Sveriges mest omtalade och tyngsta liveband Spiderdogs.

 

Kom till vår djungel och göm er under slokande baktakter och mörka basgångar. Livnär er på den exotiska frukten och de näringsriktiga drinkarna i takt till den tyngsta urbana musiken kvinn kan leverera.

 

Vi har bjudit in mäktigt besök för kvällen! Hela vägen från Sydafrika är vår syster KANYI tillbaka för att stå på scen och vår bror Gonza-RA all the way från dirty north kommer ner och firar vårt och sitt eget EP släpp med oss!!

 

 

 

LIVE
Cleo & Kristin Amparo med Spiderdogs
Kanyi (Sydafrika/Kwaai)
Gonza-Ra

DJS
Ametist Azordegan
Chapee
Miss Dj & Dj Aissa (Sugarcane)
Neyney

VFX
Tjackie Shaun

 

 

FACEBOOK-EVENT

 

Biljetter: 120:-
Åldersgräns: 23 år
Tid: Kl 22.00-03.00
Adress: Arenavägen 73 (T-Bana Globen)
U23-lista maila till: info@femtastic.se

www.femtastic.se
https://www.facebook.com/femtasticpage
https://twitter.com/klubb_femtastic
Instagram: Klubbfemtastic

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL