6284dbc5b422e7360a0da4a2
Klart: Way Out West återkommer till 2022 – presenterar inbokade artister inom kort


 

 

Under våren har ett flertal festivalarrangemang ställts in på grund av det rådande pandemiläget, däribland Lollapalooza Stockholm. Nu kommer även beskedet att festivalen Way Out West i Göteborg ställs in 2021 och istället ska arrangeras 11-13 augusti 2022. Filip Hiltmann från festivalledningen kommenterar beslutet i ett pressmeddelande:

 

– Det känns sjukt tråkigt att behöva ställa in festivalen ytterligare ett år, men med nuvarande läge i åtanke är det en omöjlighet att genomföra ett evenemang som Way Out West på det sättet vi vill. Våra blickar är fast riktade mot 2022 och vi väntar ett högt tryck på biljetter redan från start. Stora festivaler i både UK och USA har sålt ut på nolltid under våren, och vi tror att samma fenomen kommer att uppenbara sig här.

 

 

Inom några veckor kommer även de första artisterna att presenteras till festivalen. Biljetterna till Way Out West nästa år släpps redan 25 maj 2021. Eftersom festivalen redan har ett stort antal biljetter sålda sedan tidigare, så kommer det finns färre biljetter än normalt att finnas till försäljning till kommande festival.

 

Way Out West ska kommer alltså arrangeras Göteborg 11-13 augusti 2022.

 

 

 

Foto: Luger Sweden

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL