Den 19:e februari går festligheterna av stapeln på Hamburger Börs i Stockholm med prisutdelning, middag/mingel och liveuppträdanden. Köp dina biljetter nu för att hänga med svenska hiphop-eliten!

Svensk hiphop har haft ännu ett enormt år och därför väljer Kingsize Magazine att för andra året i rad anordna Kingsizegalan. Galan hålls på Hamburger Börs i Stockholm den 19:e februari 2013 och priser kommer att delas ut i ett flertal musikkategorier såsom årets låt, årets album, årets soloartist och årets grupp. Även omspännande kulturkategorier i form av årets dans och årets graffitimålare ska prisas.

Nu är vi stolta att presentera den fjärde liveakten för kvällen. Det är ytterligare ett av svensk hiphops hetaste namn just nu: Sjukstugan. Trion bestående av Dirty Jens, Buju Anton och Bjarne B har hyllats av många och har fått oerhört bra respons på sitt debutalbum “Rap på svenska” (BABA Recordings) som kom i slutet av sommaren. Det har bland annat lett till nomineringar till Kingsizegalan 2013 i kategorierna: årets album, årets grupp, årets nykomling och årets video. De är även riktigt galna live, något som ni kommer att få uppleva på Kingsizegalan!

KÖP DIN BILJETT HÄR!

RÖSTA FRAM DINA FAVORITER HÄR röstningen avslutas 24.00 den 31/1 så har du inte röstat är det hög tid nu!

FACEBOOKEVENT

Under februari månad kommer fler artister på scen under Kingsizegalan 2013 att presenteras så håll utkik på www.kingsizemagazine.se